Zadané informace o klientovi kdykoliv snadno změníte. Stačí na vybraného klienta kliknout v záložce Klienti a otevře se vám karta s jeho údaji. Poté klikněte na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu a objeví se stejná tabulka jako při přidání nového klienta.

A pokud chcete klienta ze systému vymazat, uděláte to právě tady – kliknutím na nápis Odstranit.

V kartě klienta navíc vidíte (kromě základních údajů) spoustu detailních informací, které jsou důležité pro váš vzájemný vztah:

  • Uvidíte všechny minuléstávající rezervace.
  • Na první pohled poznáte, zda klient dochází pravidelně, a jaké služby využívá.
  • Jistě vás už teď napadne, jaké související služby by pro něj byly vhodné, nebo zda by si nezasloužil nějakou slevu.

Najdete zde také prostor pro další poznámku – slouží například pro informace týkající se příští návštěvy (například: „Minule jsem Janu obarvila odstínem K54 a zdálo se jí to moc světlé – tentokrát zkusit tmavší.").